17-02-04

Season 1; disk 1.

1. Pilot.
Red Lex, vermijd Lana's groene halsketting, roep een wraakzuchtige 'vogelverschrikker' halt toe en onthul je krachten aan niemand. Wie zegt dat het leven van een tienerheld een lachertje is? Clark komt ook te weten dat hij niet echt een gewone jongen is.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/101.mov
2. Metamorphosis.
Is Lana gedoemd om in een cocoon te leven? Een nerdachtige keververzamelaar verandert door toedoen van de bestraalde vlinders van Smallville in een monster dat Lana als koningin voor zijn keverwereld wil.
3. Hothead.
Hij is gebrand op de overwinning! Een football coach, die koste wat het kost wil winnen, verandert in een dodelijke bedreiging wanneer een onverwachte blootstelling aan Kryptoniet hem de macht heeft om zijn criticasters in vlammen te doen opgaan.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/103.mov
4. X-ray.
Clark ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn ogen röntgenstralen kunnen uitsturen, een kracht die van nut blijkt wanneer hij op de campus een infiltrant moet ontmaskeren die zich het uiterlijk en de emoties van om het even wie kan aanmeten.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/104.mov
 
2002

16:49 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Season 1; disk 2.

5. Cool.
Hij is de coolste kerel van de school én een ijzig gevaar voor iedereen waarmee hij in aanraking komt. Een onderdompeling in het ijswater van het met Kryptoniet bezoedelde Crater Lake verandert een student in een onderkoeld monster dat anderen van hun lichaamswarmte wil beroven.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/105.mov
6. Hourglass.
Een duik in met Kryptoniet vervuild water schenkt een bewoner van een rusthuis zijn jeugd terug, alsook de moordlust uit zijn duistere verleden. Een waarzegster voorspelt dat Lex ooit president wordt.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/106.mov
7. Craving.
Het dieet van een tienermeisje blijkt zo succesvol dat ze als een gek op zoek gaat naar vetrijke snacks. Dus vreet ze een hertje hier, een liefje daar... en wordt ze als vetzuigende duivelin een bedreiging voor heel Smallville.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/107.mov
8. Jitters.
Een oud-werknemer van LuthorCorp houdt vol dat zijn spastische woedeaanvallen het gevolg zijn van een ongeval op het geheime Level 3 van de fabriek. Maar als Level 3 bestaat, waarom weet Lex er dan niets vanaf?
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/108.mov
 
2002

16:35 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 3.

 9. Rogue.
Wordt Supermans geheim onthuld? Clark gebruikt zijn superkrachten om een leven te redden, in de overtuiging dat er geen getuigen zijn. Maar een agent heeft alles gezien... en hij denkt aan chantage.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/109.mov
10. Shimmer.
Een bediende moet als het ware ontzichtbaar zijn voor zijn werkgevers. Maar iemand in Lex' landhuis neemt die stelling wel heel letterlijk wanneer hij, met behulp van een onzichtbaarheidsdrankje, terreur begint te zaaien.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/110.mov
11. Hug.
Zijn met Kryptoniet doordrongen handdruk bezegelt de deal. Een gewiekste manipulator en gehaaide ondernemer oefent een vreemde invloed uit op de inwoners van Smallville. Hij kan Clarks vader er zelfs toe overhalen om de familieboerderij te verkopen.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/111.mov
12. Leech.
Hoe voelt het om normaal te zijn? Na een blikseminslag met goede afloop, ervaart Clark het wel en wee van een doodgewoon mensenbestaan. Zijn klasgenoot beschikt plots echter over de krachten die Clark daarvoor bezat.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/112.mov
 
2002

16:24 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 4.

13. Kinetic.
Whitney trekt op met slechte vrienden. Hun door Kryptoniet verzadigde tatoeages hebben hun moleculaire structuur zodanig veranderd dat ze ongehinderd door muren kunnen lopen. Wat banken beroven en Lex's landhuis binnendringen een fluitje van een cent maakt.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/113.mov
14. Zero.
De aartsvijand waarvan iedereen dacht dat hij al drie jaar dood was, duikt opnieuw op in Smallville om Lex het leven zuur te maken. Chloe ontdekt intrigerende informatie over Clarks adoptie.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/114.mov
15. Nicodemus.
Jonathan keert zich tegen zijn zoon, Lana begint uitdagend te flirten en Pete wil een rekening vereffenen met Lex. Ze vertonen allemaal eigenaardig gedrag nadat ze in contact zijn gekomen met een vreemde, giftige bloem, waar blijkbaar geen tegengif voor bestaat.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/115.mov
16. Stray.
Een kind dat gedachten kan lezen, ontvlucht zijn wrede ouders en vindt het geluk bij de Kents. De vreugde is echter van korte duur wanneer de ouders hun zoontje opsporen om zijn gave te misbruiken voor criminele activiteiten.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/116.mov
 
2002

16:07 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 5.

17. Reaper.
Engel van genade of engel des doods? Nadat hij in aanraking is gekomen met Kryptoniet, bezit een jonge man de gave om mensen door handoplegging te doden. Hij besluit zijn nieuwe kracht te gebruiken op zwaar zieke personen.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/117.mov
18. Drone.
Met programmapunten als "waarheid, gerechtigheid en... wat andere dingen", stelt Clark zich kandidaat als klasvoorzitter. Maar een rivaliserende kandidate , een bijenhoudster, neemt zich voor haar mededingers de loef af te 'steken'.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/118.mov
19. Crush.
Een ongeval met vluchtmisdrijf verminkt de tekenhand van een striptekenaar. Naast pijn en bitterheid levert het voorval hem echter ook de gave van telekinese op, een ideaal wraakinstrument.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/119.mov
20. Obscura.
Lana heeft griezelige visioenen waarin Chloe gekidnapt wordt. Lex blijft onderzoek verrichten naar het mysterie rond Clark. Hij ontdekt een nieuw aanknopingspunt wanneer een oogstmachine blootlegt wat hij tijdens de meteorenregen op Smallville uit de lucht had zien vallen.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/120.mov
 
2002

15:56 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 6

21. Tempest.
Een reporter staat op het punt Clarks geheim te ontdekken. Chloe wil Smallville verlaten. LuthorCorp moet zijn deuren sluiten. Gelukkig kunnen Clark en zijn vrienden op het schoolbal nog enkele zorgeloze momenten beleven. Dan slaat de tornado toe...
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season1/121.mov

2002


15:44 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |