29-07-04

Season 2; disk 1.

1. Vortex.
Is het een krachtige windstoot die Clark tijdens een dramatische redding van Lana, hoog in de lucht, naar boven jaagt? Of heeft Clark een onbekende superkracht ontdekt? Een nieuwsgierige reporter komt vroegtijdig aan zijn einde... en een duidelijk geheim streft met hem.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/200.mov
2. Heat.
Door zijn ontluikende warmtezicht-gave wordt het Clark behoorlijk warm onder de voeten. Zijn nieuwe talent wordt immers aangedreven door geile gedachten. Daar komt nog bij dat de knappe nieuwe lerares biologie een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op mannen...
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/201.mov
3. Duplicity.
Clark deelt zijn geheim met zijn beste vriend nadat Pete zijn ruimteschip ontdekte. Maar nu hij de waarheid kent, wordt Pete meer dan zomaar een deelnemer in Clarks avonturen; vanaf nu loopt hij ook groot gevaar.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/202.mov
4. Red.
Lana voelt zich aangetrokken tot een in leer gehulde motorrijder die les volgt aan Smallville High. De naam van die kerel... Clark Kent! Hij heeft een gevaarlijke gedaanteverwisseling ondergaan, en Pete en Jonathan proberen uit te vissen waarom.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/203.mov
 
2003

13:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 2.

5. Nocturne.
De gedichten die een geheime aanbidder voor Lana achterlaat, zijn duidelijk en komen recht uit het hart, maar zijn ze ook onschuldig? Twijfelachtig wanneer de auteur een jonge kluizenaar blijkt die bij daglicht op geheimzinnige wijze in een monster verandert.
6. Redux.
Clark en Lana ontdekken oude familiegeheimen. En een pittige cheerleader houdt er ook een geheimpje op na; ze is een aftandse demon die haar leeftijd verbergt door de jeugd uit tieners te zuigen.
7. Lineage.
Een vrouw beweert dat ze Clarks biologische moeder is. Ze zet een reeks bekentenissen en gebeurtenissen in gang die verband houden met de komst van Clark naar Smallville en die een nieuw licht werpen op de mysterieuze banden tussen de Kents en de Luthors.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/206.mov
8. Ryan.
Clark gebruikt zijn krachten om zijn jonge vriend Ryan, een gedachtenlezer, te bevrijden. Maar Ryans benarde situatie doet Clark beseffen dat er zaken zijn die zelfs een superheld in spé niet aankan.
 
2003

13:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 3.

9. Dichotic.
Clark vermoedt kwaad opzet wanneer een verdacht goed presterende student gelijktijdig afspraakjes met Lana en Chloe afhandelt. Intussen ontmoet Lex zijn toekomstige bruid tijdens een cusus 'woedebeheersing'.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/208.mov
10. Skinwalker.
Hij viel ter aarde in een meteorenregen. Vuur schoot uit zijn ogen. Klinkt bekend, niet? Het verhaal dat verteld wordt door oude grottekeningen houdt misschien wel verband met Clarks lotsbestemming en zijn nieuwe romance met een knappe Indiaanse.
11. Visage.
Net nu het opnieuw wat beter botert tussen Lana en Clark, daagt plots haar ex-liefje Whitney op, recruut bij de Marines. Maar Clark vindt dat er iets niet helemaal klopt aan die Whitney.
12. Insurgence.
Lionel en Martha worden onder schot gehouden in de hermetisch afgesloten Metropolis-toren. De enige manier om in het gebouw binnen te dringen, is een sprong van meer dan 60 meter vanaf het nabijgelegen Daily Planet-gebouw.
 
2003

12:56 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 4.

13. Suspect.
Zoveel verdachten, zo weinig tijd. Meer dan één persoon had de kans en het motief om Lionel Luthor neer te schieten, maar de hoofdverdachte is Clarks vader.
14. Rush.
Chloe gaat uit haar dak. Pete gaat door het lint. Clark laat het non-stop feest op zijn beloop tot Pete iets rood in de zak van zijn vriend moffelt.
15. Prodigal.
Lex laat zijn halfbroer Lucas opsporen zodat hij voldoende stemmen heeft om Lionel uit het bestuur te ontslaan. Lionel wendt met succes blindheid voor. En Lucas blijkt er zijn eigen agenda op na te houden.
16. Fever.
Een medisch onderzoek wijst uit dat de vergiftigde Martha zwanger is. Ze blijkt stervende na blootstelling aan meteoorstof. Lana en Chloe onderzoeken hun gevoelens voor Clark wanneer ook hij dezelfde vergiftigingsverschijnselen vertoont.
 
2003

12:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 5.

17. Rosetta.
Vastbesloten om te achterhalen waar hij vandaan komt, reist Clark naar New York om er Dr. Virgil Swann te ontmoeten. Deze briljante wetenschapper heeft een boodschap voor Clark, afkomstig van zijn thuisplaneet.
Gastrol voor Christopher Reeve.
18. Visitor.
Clark is misschien niet de enige op de planeet aarde. Een student met ongewone interesses en krachten gelooft dat hij een buitenaards wezen is en hij wil dat Clark hem helpt om naar zijn verafgelegen thuisplaneet terug te keren.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/s417.swf
19. Precipice.
Een echte taak voor Clark: een rechtzaak voor zijn familie, dat is het resultaat van zijn ruwe aanpak van een paar mannen die Lana lastig vielen. Lex probeert Helen te beschermen voor haar gestoorde ex-liefje.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/s422.swf
20. Witness.
Door het inhaleren van kryptonietdampen neemt de kracht van enkele schurken enorm toe. Clark delft het onderspit en moet machteloos toezien wanneer ze Jonathan en Martha aanvallen. Lionel doet Chloe een achterbaks voorstel.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/witnes...
 
2003

11:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 6.

21. Accelerate.
Jaren geleden verloor Lana haar jeugdvriendin Emily bij een gruwelijk ongeval. Nu duikt het spook van Emily opnieuw op in Lana's leven, en het geheim achter de herrijzenis van het kleine meisje ligt in de laboratoria van Lionel Luthor.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/accell...
22. Calling.
De expert die werd ingehuurd om de pictogrammen in de grotten van Smallville te ontcijferen, beschikt plots over verbijsterende krachten die hem moeten helpen bij het uitvoeren van zijn nieuwe opdracht; Clark doden! Helen en Lana zetten allebei vraagtekens bij de relaties met de mannen in hun leven.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/callin...
23. Exodus.
Clark gaat, met of zonder Lana. Maar Smallville laat hij voorgoed achter. De superheld in spé zegt zijn familie, vrienden en roeping vaarwel wanneer zijn beslissing om het ruimteschip te vernietigen op een onbedoelde tragedie uitdraait.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season2/season...
 
2003

11:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |