25-06-05

Season 3; disk 2.

5. Perry.
Een onderzoeker van een roddelprogramma over bizarre voorvallen met meteoorsteen heeft het gevoel dat het echte verhaal in Smallville ergens anders verscholen ligt. Het toevallige bewijs krijgt hij wanneer hij met eigen ogen ziet hoe Clark zij superkrachten gebruikt. De naam van de reporter: Perry White.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/s305t....
6. Relic.
Een vergeelde krantenschets van een van moord verdachte zwerver lijkt heel sterk op Clark. Clark onderzoekt het verhaal en stuit op een vreemd medaillon dat hem toelaat in het verleden te kijken.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/306t.swf
7. Magnetic.
Hier is meer aan de hand dan dierlijke aantrekkingskracht! Een student misbruikt zijn pas verworven magnetische krachten om Lana's elektrochemische systeem in de war te sturen en haar op hem verliefd te maken. Misschien wel dodelijk verliefd...
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/magnet...
8. Shattered.
Begint Lex door te slaan? Hij mag zich de laatste tijd dan al vreemd gedragen, met de hulp van Clark probeert hij nog steeds iedereen ervan te overtuigen dat hij ze allemaal op een rijtje heeft. Nadat ze op het nippertje aan de dood is ontsnapt, besluit Lana dat een relatie met Clark veel te gevaarlijk is.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/shatte...
 
2004

23:54 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.