26-06-05

Season 3; disk 1.

1. Exile.
Stop hem op eigen risico. In een poging om aan zijn noodlot te ontsnappen, wentelt Clark zich in Metropolis in een leven van misdaad. Ook in het paradijs loopt niet alles van een leien dakje: Lex, overlevende van een vliegtuigramp, zit gevangen op een tropisch eiland.
Gastacteur: Rutger Hauer.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/301.swf
2. Phoenix.
Clark kan weer naar huis toe dankzij de liefde en toewijding van Jonathan. Maar Morgan Edge verwacht nog altijd dat Clark hun afspraak nakomt. Lex komt ook thuis. En hij zint op wraak op de persoon die hem in de val lokte.
Gastacteur: Rutger Hauer.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/small3...
3. Extinction.
Clark gaat opnieuw aan de slag bij de Torch. Hij werkt aan een stuk over een moordenaar die mensen onder invloed van meteoorstenen belaagt. Zijn volgende slachtoffers: Lex... en Clark. En in zijn wapenarsenaal zitten zelfs kogels van kryptoniet.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/303t.swf
4. Slumber.
Waarom droomt Clark van iemand die hij nog nooit ontmoette? Een comatose tiener dringt Clarks dromen binnen om hulp te vragen. Maar waar ze ook gaat, haar gruwelijke nachtmerrie volgt haar op de voet.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/small3...
 
2004

00:11 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-06-05

Season 3; disk 2.

5. Perry.
Een onderzoeker van een roddelprogramma over bizarre voorvallen met meteoorsteen heeft het gevoel dat het echte verhaal in Smallville ergens anders verscholen ligt. Het toevallige bewijs krijgt hij wanneer hij met eigen ogen ziet hoe Clark zij superkrachten gebruikt. De naam van de reporter: Perry White.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/s305t....
6. Relic.
Een vergeelde krantenschets van een van moord verdachte zwerver lijkt heel sterk op Clark. Clark onderzoekt het verhaal en stuit op een vreemd medaillon dat hem toelaat in het verleden te kijken.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/306t.swf
7. Magnetic.
Hier is meer aan de hand dan dierlijke aantrekkingskracht! Een student misbruikt zijn pas verworven magnetische krachten om Lana's elektrochemische systeem in de war te sturen en haar op hem verliefd te maken. Misschien wel dodelijk verliefd...
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/magnet...
8. Shattered.
Begint Lex door te slaan? Hij mag zich de laatste tijd dan al vreemd gedragen, met de hulp van Clark probeert hij nog steeds iedereen ervan te overtuigen dat hij ze allemaal op een rijtje heeft. Nadat ze op het nippertje aan de dood is ontsnapt, besluit Lana dat een relatie met Clark veel te gevaarlijk is.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/shatte...
 
2004

23:54 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 3.

9. Asylum.
Belle Reve Sanatorium: een bezoekje meer dan waard... of toch niet! Door zijn stoutmoedige poging om Lex te behoeden voor een elektroshockbehandeling krijgt Clark het opnieuw aan de stok met oude vijanden. Lana ontmoet Adam en het genoegen is geheel wederzijds.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/39.swf
10. Whisper.
Blind, maar niet machteloos. Nadat een ongeluk met zijn warmtezicht hem blind achterliet, moet Clark vertrouwen op zijn supergehoor, een talent dat hij pas ontdekt heeft en dat hij verder moet benutten om zijn ontvoerde vriend Pete op te sporen en te redden.
11. Delete.
Lana wordt ninja. De goedmoedige Martha en Jonathan ontpoppen zich tot huurmoordenaars. Clark gebruikt zijn bestelwagen als wapen. Maar wat drijft hen? En waarom hebben ze het allemaal op Chloe gemunt?
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/Traile...
12. Hereafter.
Een nieuwe student kan in de toekomst kijken en wat die voor Lana in petto heeft, blijkt gruwelijk. En één plus één blijkt niet noodzakelijk twee, wanneer Adam en zijn geheimzinnige talenten op het vlak van muziek, gevechtskunsten en computers tegen het licht worden gehouden.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/smhere...
 
2004

23:37 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 4.

13. Velocity.
Pete's illegale straatraces bezorgen hem een hoop gokschulden. Clark staat voor een dilemma. Hoever mag hij gaan om zijn vriend te helpen? Adam huilt tranen van bloed en zijn waarschuwing aan het adres van Lana is niet mis.
14. Obsession.
Een studente die getuige is van Clarks buitengewone krachten, beschikt zelf ook over een supergave. Ze kan zichzelf teleporteren en ze is zo verliefd op Clark dat ze haar talent voortdurend misbruikt om onaangekondigd naast hem te verschijnen.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/314.wmv
15. Resurrection.
Terwijl Jonathan onder het mes gaat voor een openhartoperatie, belaagt een jongeman met explosieven op zijn lichaam het ziekenhuis. Hij eist een nieuwe lever voor zijn broer. De lever van Jonathan.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/svresu...
16. Crisis.
De telefoon rinkelt, Clark neemt op en hoort Lana schreeuwen. Ze bevindt zich in levensgevaar. Alleen... haar oproep komt niet uit het heden, maar uit de toekomst. Kan Clark een loopje nemen met het lot? Kan de toekomst gewijzigd worden? Zoniet, zal Lana sterven.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/svcris...
 
2004

23:21 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 5.

17. Legacy.
Lionel raakt nog meer geobsedeerd door zijn zoektocht, Jonathan ontvangt verontrustende boodschappen van Jor-El, en de enige man die Clark kan helpen om de gebeurtenissen rondom hem te begrijpen is de miljardair-wetenschapper Virgil Swann.
Gastacteur: Christopher Reeve.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/317tra...
18. Truth.
Door een ongeval in de Smallville-afdeling van LuthorCorp krijgt Chloe een gave waar iedere journalist -tot afgrijzen van alle anderen- van droomt: ze kan iedereen de waarheid laten vertellen.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/smtrut...
19. Memoria.
Het verleden is de proloog. Sleutelgebeurtenissen in de levens van Lex en Clark komen aan het licht wanneer ze -Lex goedschiks en Clark kwaadschiks- in het Summerholt Institute een riskante geheugenbehandeling ondergaan.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/memori...
 
2004

23:04 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 6.

20. Talisman.
Een eeuwenoud "sterrenmes" uit de Kawatche Grot maakt zijn bezitter onoverwinnelijk... en door en door slecht! Maar het brengt ook een profetie aan het licht over de ware aartsvijand van "sterreman" Clark Kent.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/Tailis...
21. Forsaken.
Duurt eerlijkheid het langst voor Clark? Hij besluit Lana zijn geheim te verklappen, in de hoop dat ze blijft. Chloe bezorgt Lex genoeg bewijs om Lionel aan te klagen voor moord.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/forsak...
22. Covenant.
Een verleidelijke vreemdelinge met indrukwekkende superkrachten beweert dat ze van Krypton is. Ze wil samen met Clark het Kryptoniaanse ras in zijn vroegere glorie herstellen. Vanuit zijn cel slaagt Lionel erin om de gebeurtenissen nog meer naar zijn -dodelijke- hand te zetten.
Trailer: http://www.bytesend-inc.com/smallv/episode/season3/final3...
 
2004

22:52 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |