15-06-07

Season 5; disc 4.

4

13 Vengeance.
Clark heeft het moeilijk met de dood van zijn vader en zit vol woede. Als dan zijn moeder door straatrovers wordt overvallen, word zijngelukkig gered door een mysterieuze vrouw met bijzondere krachten. Echter, zij kan niet voorkomen dat het horloge van Jonathan gestolen wordt. Clark gaat er in zijn woede gelijk achter aan en ontdekt dat een nieuwe medewerker bij de Daily Planeet, genaamd Andrea, eigenlijk een geheimzinnig misdaadwreker is. Andrea’s pad kruist die van Clark als ze allebei op dezelfde misdadiger jagen. Ondertussen gaat de strijd om LutherCorp tussen Lionel en Lex verder. Uiteindelijk weet Clark vrede met zichzelf te sluiten, maar Anderea verdwijnt in het niets, waardoor Chloe geen voorpaginanieuws meer heeft. Tot ieders verbazing krijgt Martha de senatorsbaan aangeboden.
14 Tomb.

Chloe is bij Lois op bezoek in het appartement boven de Talon. Ze is zich lekker aan het opfrissen onder de douche als door het onweer en bliksem de stroom uitvalt. Echter, door deze blikseminslag ziet Chloe de geest van een jong meisje. Hierdoor gaat Chloe zich zo vreemd gedragen dat men haar drogeert en wil opsluiten in een inrichting. Clrak is bang dat ze onder invloed van de drugs zijn geheim prijsgeeft zodat hij Chloe uit het ziekenhuis ontvoerd en terug naar de Talon brengt. Daar ontdekken beide het lichaam van het meisje in de muur van de Talon's. Vervolgens wordt Chloe zelfs bezeten door de geest van meisje, waardoor ze op zoek gaat naar haar moordenaar, maar verdwijnt wel spoorloos. Dus gaan Clark en Lois proberen om haar op te sporen om zo een dramatische wending te voorkomen.
15 Cyborg.

Als Lana door de straten van Metropolis met haar auto rijdt, krijgt ze een ongeluk waarbij ze een persoon ment grote snelheid aanrijdt. Alhoewel de auto geheel totalloss is, heeft de persoon geen schrammetje. Ze belt gelijk Clark die langs komt en blijkt de persoon, Victor, een bekende van hem te zijn. Het vreemde is echter dat Victor overleden is, althans volgens de kranten. In werkelijkheid is Victor omgebouwd tot cyborg, een half-machine, half-mens. Bij nader onderzoek door Chloe komen ze te weten dat LuthorCorp erachter zit. Natuurlijk ontkent Lex dat hij op de hoogte is, maar Clark gelooft Victor. Ondertussen heeft Martha het ambt van senator aanvaard, maar word ook gechanteerd. Echter met onverwachte hulp van Lional komt daar een eind aan. Echter de vraag is wat voor spel speelt Lionel.

2006

17:50 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.