15-06-07

Season 5; disc 6.

6

20 Fade.
Als Clark met Chloe op weg is naar de rechtbank, redt hij een onbekende man. De man is erg dankbaar en wil Clark daarvoor te belonen. Clark weigert de cadeaus en zegt dat een bedankje voldoende is. Toch besluit de man dat er een manier is om Clark te helpen door zijn “speciale” capaciteit als onzichtbare moordenaar te gebruiken en Lex te vermoorden, zodat Clark zich met Lana kan herenigen. Ondertussen is Lois wel gecharmeerd van de man en stemt toe tot een date. Als Clark en Chloe achter de vaardigheden van de man komen moet Clark zowel Lois, Lex en Lana zien te redden. Inmiddels heeft Lana besloten haar serieuze relatie met Lex aan Clark te openbaren.
21 Oracle.
Lionel waarschuwt Lex dat zijn overeenkomst met professor Fine zeer gevaarlijk is, maar Lex denkt dit onder controle te hebben. Lex deelt in zijn arrogantie dan ook zijn geheim met Lana. Clark en Martha worden allebei bezocht door de geest van Jonathan, die hen voor Lionel waarschuwt. De geest beweert ook dat Clark Lionel moet doden om een groot aantal doden te voorkomen. Ondertussen toont professor Fine zijn ware intenties en gebruikt het vaccin dat Lex heeft ontwikkelt op Lex zelf en vernietigd de rest. Gelukkig blijkt het vaccin niets met Lex te doen totdat zich iets vreemd openbaart. Inmiddels gelooft Clark dat Lionel eerlijk tegen hem is en dat hij als een soort orakel voor hem dient, maar wat is de boodschap?
22 Vessel.
Het doel van Professor Fine wordt duidelijk. Het lichaam van Lex muteert zodat het klaar is voor de ontvangst van de grootse crimineel van Krypton, generaal Zod. Alhoewel Clark van Jor-El instructies heeft gekregen, is hij niet in staat om Lex te doden. Inmiddels heeft Professor Fine een virus losgelaten waardoor alle techniek op aarde uitvalt en miljoenen doden veroorzaken. Ondertussen breken er overal rellen uit waarin Chloe en Lionel verstrik raken, maar ook Martha en Lois zitten in de problemen, want hun vliegtuig is overgenomen door een Fine kloon. Clark gaat het gevecht met Zod aan, maar verliest en komt in Zod’s gevangenis terecht en Lana israakt in de ban van Zod. Het eerste deel van het plan van Zod om de aarde te overheersen is in werking…

2006

17:30 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.