16-07-08

Season 6; disc 1.

1

1 Zod.
Het eerste deel van het plan van Zod, nu in het lichaam van Lex om de aarde te overheersen is in werking en Clark is machteloos opgesloten in de "Phantom Zone", Zod's oude gevangenis, waar hij omringd wordt door wraaklustige misdadigers die door zijn vader zij gevangen genomen. Gelukkig krijgt hij onverwacht hulp van een bondgenoot Raya. Hierdoor weet Clark te ontsnappen, maar tegelijker tijd ook een aantal criminelen. Inmiddels weet Martha de gewonde Lois terug naar Metropolis te krijgen en Chloe ontmoet Jimmy Olsen. Ondertussen, gaat Zod verder met het tweede deel van zijn plan, en dat is de Aarde in een nieuw Krypton om te vormen. Ook heeft hij een plan voor Lana, en dat is om een erfgenaam te produceren.
2 Sneeze.
Nu Zod is verslagen en weer verbannen naar de "Phantom Zone", probeert Clark die zich schuldig aan de gebeurtenissen de troep op te ruimen. Echter door het vele werk bereikt hij zijn limieten en loopt een verkoudheid op. Alhoewel dit vervelend is ontwikkel hij hierdoor met behulp van Chloe een nieuwe kracht. Ook Lois ontwikkelt een nieuwe belangstelling en krijgt een baan. Ondertussen gaat er een nieuwe fase in de relatie tussen Lana en Lex, waar Clark hard achter komt als hij Lex moet redden die in een nieuw gevaar terecht is gekomen. Ondertussen komt Lionel erachter dat een oude vriend van Lex zich in Metropolis heeft gevestigd.
3 Wither.
Als Jimmy Chloe meeneemt naar een plek in het bos, waar veel jongeren romantiek opzoeken, wordt hun eerste innige kus verstoord door een ijselijke schreeuw. Dan na een korte zoektocht ontdekken ze het levenloze lichaam van een meisje, welke onder bizarre omstandigheden is omgekomen, maar dat haar vriend spoorloos is verdwenen. Chloe schakelt vervolgens Clark in, en samen die de jongen weet op te sporen. Echter de jongen blijkt besmet te zijn met zaden van buitenaarde vegetatie levensvorm. Deze buitenaardse levensvorm blijkt ook een van de criminelen te zijn die gelijk met Clarkt uit de Phantom Zone wist te ontsnappen. Ondertussen heeft Lois een ontmoeting met de steenrijke Oliver Queen en schrijft haar eerste stuk voor een boulevardblad over Green Arrow Bandit.
2007

20:36 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.