16-07-08

Season 6; disc 3.

3

7 Rage.
Op het moment dat het romantisch samenzijn tussen Lois en Oliver de volgende fase in lijkt te gaan verdwijnt Oliver spoorloos. Hierdoor denkt Lois denkt dat Oliver alle interesse in haar verloren heeft, maar Lois weet niet dat hij actie ondernam als de Green Arrow en daarbij levensgevaarlijk gewond raakte. Als Clark op zoek naar hem gaat komt hij achter een geheim. Oliver experimenteert namelijk met een geheim serum dat het lichaam supersnel kompleet herstelt. Echter, dit serum heeft wel een bijwerking. Tevens blijkt dat Oliver en Lex elkaar beconcurreren om het serum. Ondertussen gaat Lana naar de dokter omdat ze een aantal keren is flauwgevallen.
8 Static.

Nu Lana ontdekt heeft dat ze zwanger is van Lex, overweegt ze het hem te vertellen. Net op het moment dat ze dat wil doen verdwijnt Lex spoorloos. Niemand kan ook maar een spoortje van hem vinden en ook Lionel kan haar niet helpen, tot dat de ontvoerder zich bij haar meldt. Hij beweert Lex naar een ander frequentie (soort dimensie) te hebben ontvoerd en wil dat Lana het geheime 33.1 lab, waar Lex op mensen die met de meteoorregen zijn besmet experimenteert. Ondertussen is Clark naar Seatlle waar zich een aantal vreemde voorvallen hebben voor gedaan, die Chloe heeft opgespoord via de satellieten van Queen Industries. Daar heeft Clark weer een confrontatie met de derde van de zes ontsnapte criminelen. Echter Clark is geen partij voor hem en ook het amulet van Jor-El werkt niet. Toch wordt de crimineel verslagen, maar niet door Clark, maar door een onbekende met een nog grotere krachten dan Clark.
9 Subterranean.
De jonge Mexicaanse Javier is illegaal naar de V.S gekomen om zijn moeder te zoeken, maar wordt gedwongen om op de boerderij van Chad McNally, die zich naast de Kent-boerderij bevindt, te werken. Echter, Javier en zijn boezemvriend Francisco zijn van plan om aan McNally's slavernij te ontsnappen. Als ze op een avond eindelijk voldoende moed hebben verzameld, wagen ze een kans. Tijdens de ontsnapping worden ze door iets vreemds en geweldadig achtervolgd en Francisco verdwijnt in de maïsvelden op onverklaarbare wijze. Daarna komt Javier op de Kent-boerderij bij Clark terecht. En als Clark het verhaal van Javier hoor besluit hij het te onderzoeken. Zo vind Clark in het maïsveld een soort ondergrondse plek waar zich allemaal lichamen bevinden en laat de sheriff  McNally arresteren. Net als dit gebeurt verdwijnt McNally ook spoorloos en Chloe komt er achter dat LuterCorp eigenaar van de boerderij is, maar ook dat de boerderij twee geleden door de meteoorregen is getroffen.
10 Hydro.
Chloe heeft een strijd met roddel columniste Linda Lake, en snapt er vervolgens niets van als die de inhoud van een vertrouwelijk gesprek tussen haar en Lana over diens trouwplannen met Lex en haar gevoelens voor Clark publiceert. Dit maakt dat Clark weer gaat twijfelen over zijn gevoelens voor Lana, maar daar steekt Lex een stokje voor. Ondertussen vermoedt Lois dat de Green Arrow niemand minder dan haar eigen vriend Oliver is. Ze doet dan ook een beroep op Clark om dat te bewijzen. Clark stemt hiermee in, want zo kan hij zijn vriend beschermen. Dus samen bedenken ze een plan om Lois om de tuin te leiden. Het plan werkt, maar heeft wel een vreemde bijwerking op Lois en Clark. Inmiddels heet Lana besloten om met Lex te trouwen.

2007

20:31 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.