16-07-08

Season 6; disc 4.

4

11 Justice.
Clark krijgt onverwacht Bart Allen, de jongen die sneller beweegt dan hij (zie seizoen 4), op bezoek. Bart vertelt hem hij zijn bijzondere gaven niet langer voor criminele doeleinden gebruikt, en zich de laatste 2 jaar netjes heeft gedragen. Echter, al snel ontdekt Clark dat dit niet helemaal waar is. Bart a.k.a. Impulse werkt namelijk voor Oliver en dat doet hij niet alleen. Ook Aquaman en Cyborg (zie seizoen 5), waar Clark eerder ontmoetingen mee had doen dat en met z'n vieren vormen ze een soort team dat tegen Lex strijd en zijn 33.1 lab. Als Bart gevangen wordt genomen door Lex is Clark genoodzaakt met hen samen te werken. Zo weten ze Bart te bevrijden en het 33.1 lab te vernietigen, maar ze komen er ook achter dat LuterCorp er meerdere over de hele wereld heeft. Hierdoor besluit Oliver de "Justice League" op te richten, maar dat heeft wel een blijvend gevolg voor zijn relatie met Lois.
12 Labyrinth.
Als Clark op een avond in de schuur van de Kent-boerderij bezig is slaat zijn hond Shelby aan. Dan als Clark dit onderzoekt, wordt hij door iets onbekends aangevallen. En als hij later ontwaakt bevindt hij zich in een psychiatrische instelling. Zijn arts behandeld hem daar omdat Clark beweert van een andere planeet te zijn en over superkrachten beschikt. Alhoewel iedereen die hij probeert te overtuigen beweert dat hij aan waanvoorstellingen lijdt, blijft hij er toch tegen vechten. Gelukkig krijgt hij hulp van een onbekende die ook beweert van een andere planeet te zijn, maar wie is ook alweer die mysterieuze helper.
13 Crimson.
Het is Valentijnsdag en Chloe sleurt Clark mee naar de Talon in de hoop dat hij er op dat feestje een nieuwe vriendin ontmoet, waardoor zijn door Lana gebroken hart snel heelt. Heel toevallig heeft Jimmy een vergelijkbaar idee, en daarom Lois mee genomen. Beide hebben dan ook snel door dat Chloe en Jimmy hen proberen te koppelen. Natuurlijk gaan zij daar beide niet op in en koopt Lois uit frustratie een bijzondere lipstick voor haarzelf. Een met de geclaimde werking dat ze op de eerste man die ze ziet verliefd zal worden, maar niet wetende dat deze echt werkt. Dit maakt dat Lois helemaal smoor wordt op Clark en hem op allerlei sexy manieren probeert te verleiden, en tot ieders verbazing lukt dit ook. Beide zijn daarna geheel in de ban van elkaar en gedragen zich uitdagend en wild. Hierdoor besluiten Chloe en Jimmy de zaak te onderzoeken, waardoor Chloe er achter komt dat er "rode kryponiet" in het spel is. Alleen zijn beide nog wel te stoppen voordat er onherstelbare schade wordt aangericht.
14 Trespass.
Lana ontdekt dat ze een stalker heeft, als ze per telefoon een foto ontvangt van zichzelf , waarop ze zich aankleed, maar ook een belastend voorwerp in haar handen heeft. Hierdoor vertelt ze niet alles aan Lex en omdat Lex weg voor zaken weg moet, besluit ze tijdelijk elders onderdak te zoeken. In eerste instantie bij Chloe, maar als blijkt dat haar stalker haar daar ook weet te vinden op een wel héél verrassende locatie. Want door de recente gebeurtenissen heeft Lana een ander beeld over Clark gekregen en begint het e.e.a. te vermoeden dat het met de meteoorregen te maken kan hebben. Ondertussen heeft Lex een vreemde conversatie over Lana's baby.

2007

20:29 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.